Företaget

Välkommen till Olofssons i Syd AB. 
Vi har sedan starten 1986 levererat entreprenadmaskiner samt redskap och reservdelar till svenska entreprenörer, åkerier, byggföretag, uthyrningsföretag, industrier, lant och skogsbrukare med flera. Vi fokuserar på premiumfabrikat inom varje maskingrupp, såsom Manitou som har marknadens bredaste utbud av Entreprenadmaskiner. Teleskoplastare är vår specialitet, stela eller runtomsvängande. 

Vi är även leverantörer av trailers / släpar till tunga lastbilar och traktorer samt andra dragfordon. agenter för Kässbohrer och NC . Trailers för transport av skogsmaskiner är vår andra specialitè!
Inte i köptagen? Hyr trailer av oss istället!

Vi representerar och är återförsäljare för Scantruck A/S i sydöstra Sverige, Scantruck är sedan 30 år Nordens största leverantör av Manitou teleskoplastare, entreprenadmaskiner och liftar. Samarbetet med Scantruck ger oss mycket goda förutsättningar att serva dig med effektiva, ekonomiska samt trygga Manitouprodukter.

När det gäller redskap är vi leverantör för Norje Smidesfabrik samt ett flertal andra redskapstillverkare.

Många säljer maskiner, vad händer efter köpet?
Vi servar och reparerar maskiner, trailers och utrustning över hela landet. Inte kund hos oss ännu? Ring oss på 0454-32 12 40, vi hjälper dig med reservdelar, dokumentation, support även om Du inte köpt din maskin från oss. Alltid maskiner och redskap i lager för demo. Uthyrning av maskiner och redskap. Maskintransporter upp till ~30 ton.

Försäljningsförmedling, Finansiering, Utbildning av förare till teleskoplastare
Öppettider vardagar: Verkstad/uthyrning: Måndag-fredag: 07.00-16.00
Försäljning - kontor: Måndag-fredag: 08.00-17.00
Du finner oss i Asarum strax utanför Karlshamn i Blekinge.

Välkommen att kontakta oss!