NC Skogstrailer Jumbo II

NC Skogsmaskintrailer med jumbochassi ? Denna är gjord efter egen design. Bredd 2600mm och längd på 14900mm. Lasthöjd på 400mm ger en bra höjd för att klara de flesta maskiner på marknaden.
Skogsmaskinstrailerns fördelar:
Fjäderassisterade ramper förenklar av- och pålastning, men det går även att få hydraulstyrda ramper om man föredrar det. Luftfjädring ger en mjuk körning på ojämnt underlag och den medstyrande sista axeln gör vagnen smidig även på små vägar och vändplaner.
För kunder som har behov av en ännu smidigare trailer erbjuder vi nu radiostyrd hjälpstyrning på sista axeln. Med hjälp av fristående hydraulik och sladdlös handkontroll kan man styra sista axeln i trånga lägen eller vid backning. Det enda som behövs från dragbilen är ett eluttag som klarar 160A. Dessutom kan man också välja till manövrering av ramper och stödben med samma fjärrkontroll.
Nedan kan ni se tre varianter av vår skogsmaskintrailer - Skogsjumbo II med sidobärande svanhals, skogsjumbo med förlängd bakända och iläggsramper i aluminium och en standard skogsjumbo.

Vår nya Skogsjumbo II lastad. Lite olika maskiner lastade på den nya designen. Denna är anpassad för att passa de största bjässarna. Vi bygger din trailer i längden som passar just dig.