Kontaktformulär

Finns det något vi kan göra för dig, fyll gärna i formuläret så kontaktar vi dig.

8 + 3 =

Försäljning

Vi har sedan starten 1986 levererat entreprenadmaskiner samt redskap och reservdelar till svenska entreprenörer, åkerier, byggföretag, uthyrningsföretag, industrier, lant och skogsbrukare med flera. Vi fokuserar på premiumfabrikat inom varje maskingrupp, såsom Manitou som har marknadens bredaste utbud av Entreprenadmaskiner och liftar. Vi representerar och är återförsäljare för Manitou, GMG, Platform Basket, Baoli, Sennebogen i sydöstra Sverige. Samarbetet med Scantruck ger oss mycket goda förutsättningar att serva dig med effektiva, ekonomiska samt trygga Manitouprodukter.

Vi är även leverantörer av trailers / släpar till tunga lastbilar och traktorer samt andra dragfordon. Återförsäljare för Kässbohrer och NC . Trailers för transport av skogsmaskiner är vår specialitè!

När det gäller redskap är vi leverantör för Norje Smidesfabrik, Se Equipment samt ett flertal andra redskapstillverkare.

Många säljer maskiner, vad händer efter köpet?

Vi servar och reparerar maskiner, trailers och utrustning över hela landet. Inte kund hos oss ännu?

Ring oss på 0454-32 12 40, vi hjälper dig med reservdelar, dokumentation, support även om Du inte köpt din maskin från oss. Alltid maskiner och redskap i lager för demo. Uthyrning av maskiner och redskap.

 

 

Maskinuthyrning

Om du har projektet så har vi maskinen. Oavsett vilket projekt du har så kan vi troligtvis lösa ditt maskinbehov. Teleskoplastare, Teleskopkranar, Liftar, Hjullastare etc etc.

Med hyreslösning på din maskin utnyttjar du inte företagets likviditet och kan maximera företagets förtjänst genom att veta exakt vad maskinenerna belastar projektet med.

Maskinförarutbildning

Via vår samarbetspartner SEAB kan vi erbjuda förarutbildningar på Truck, Teleskoplastare, Hjullastare och Grävmaskin.

Du får en noggrann utbildning i både teori och praktisk övning med maskinen. SEAB kan utbilda dig/er på plats hos er eller hos oss här i Asarum beroende på antal kursdeltagare och ort.

För mer information ring Patrik på SEAB 073-4021815 eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig snarast.

 

Hydraulslangservice

Har det sprungit läck? Lugn, vi hjälper dig när du får problem med ditt hydraulsystem.
Vi har alltid de mest förekommande slangar och kopplingar hemma för att snabbt kunna hjälpa dig när du får ett läckage på din maskin t.ex.
Vi är stolta återförsäljare av Amab Hydraul! De har ett brett sortiment med högkvalitets produkter! Med hydraulslang och kopplingar från AMAB så ger du dina maskiner och redskap de bästa förutsättningarna för att kunna arbeta problemfritt! 
Vi erbjuder även tvättslang och kopplingar.
 
Tveka inte att kontakta oss på 0454-321240 eller besök oss med din slang, Giselbergsvägen 246-8, 374 54 Asarum så hjälper vi dig!

Välkomna till oss i Asarum.

 

Vi hjälper dig att köpa eller sälja din maskin

Med mångårig erfarenhet av att hjälpa entreprenörer att hitta rätt maskin till rätt pris och att hitta köpare till maskinen de vill avyttra har vi byggt upp en stor och bred kontaktyta av både kunder och maskiner.

Vi hjälper dig hela vägen och kan föreslå och även utföra värdehöjande åtgärder som ex nödvändiga reparationer, rekonditionering eller extra utrustning om så önskas.

Dessutom har vi möjligheten att hitta lämplig finansiering till ditt säljobjekt. Då vi jobbar med flertalet olika finansieringsaktörer så hittar vi en lösning som passar köparen. Detta tillsammans gör det betydligt enklare att sälja din maskin och en tydlighet för köpare att hitta just din maskin.

 

Serviceinriktade

Vi har stor kunskap och lång erfarenhet i branschen. När du ringer så är vår högsta prioritet att få dig nöjd!

Auktoriserade Importör & Återförsäljare

Auktoriserade Importör & Återförsäljare för ett flertal premiumfabrikat inom entreprenad och transport!

Reservdelar till samtliga maskiner

Vi erbjuder reservdelar och redskap till alla maskiner och trailers

Transportlösningar

Vi löser dina transportbehov! Stora som små!

 

Finansiering

Vi erbjuder alla former av finansieringslösningar!